Inge Löök / Tasarım Kart/Design Card

Kartpostal her ne kadar kaybolmaya yüz tutmuş bir alışkanlık olsa da hala özel kartpostal tasarımı yapan tasarımcılar var. İsveçli sanatçı İnge Löök bunlardan bir tanesi ve kendisi benim favori kartpostal tasarımcım 🙂 Inge Löök’ün tasarımları beni her zaman çok heyecanlandırıyor, yaşam enerjisi veriyor. Şu yaşlı kadınların nasıl hayat dolu olduklarına bakın! 

Bu kart, İnge Löök tasarımlarından “Old Ladies” serisine ait bir karttır. Paylaşmama izin verdikleri için kendilerine çok teşekkür ederim. Kendisinin diğer kartlarını görmek ve satın almak isterseniz web sitesi www.ingelook.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Eventhough sending postcards are almost finished habit, there are still some designers who design postcards. Inge Löök is one of them and she is my favorite designer 🙂 Her postcards always make me excited, give me energy for life. Look how vivacious those old ladies! 

This postcard belongs to “Old Ladies” series of Inge Löök postcards. I am grateful to her to let me share her cards. If you would like to see more of her cards and would like to buy, you can visit www.ingelook.com 

Leave a comment